3ª MOSTRA DE VINS
24 MAIG 2014 - 12:00h > 20:00h - c/ Pare Moreno, Moixent

Presentacio dels nous vins i noves anyades dels cellers associats: Antonio Arraez, Bodegas Enguera, Celler del Roure, Clos de la Vall, Daniel Belda, Heretat de Taverners, Los Frailes, Los Pinos, Rafa Cambra, Torrevellisca, Vinos de la Viña / Degustació i venda d'embotits i productes tradicionals / Gaspatxà monumental a càrrec de Ramón Ferri (los Carasoles) / Homenatge a Juan Piqueras / Representacions del Museu de Prehistoria i de les Cultures de València i d’Iniciatives Culturals de Moixent i música dels nostres amics: (12h) Ad Libitum Combo Jazz, (13h) Ad Libitum Jove Big Band, (17h) Lulú y los Tigretones.
PRESENTACIÓ DE LA MARCA EN TV COMARCAL
24 DESEMBRE 2012

1ª mostra de vins
I MOSTRA DE VINS
27 NOVEMBRE 2012

Poc a poc i “en coneiximent”, com la bona pluja que ara mateix està caiguent, la nostra Associació VITICULTORS I PRODUCTORS DE LES TERRES DELS ALFORINS comença a caminar. Este diumenge dia 27 de novembre (de les 10 del mati a les 7 de la vesprà) celebrem la nostra I Mostra de Vins a casa del nostre “padrí” Daniel Belda. Si finalment no plou eixirem al solet i si plou s’amagarem dins de casa. Plantarem una dotzena de tonells que farem servir de tauleta i cada bodega podrà donar a coneixer i a tastar els seus vins. Qui vullga podrà aprofitar i comprar un bon grapat de botelles (amb un desconte especial del 10%) per celebrar com cal el nadal. El nostre bon amic Julio (del bar de Julio) ens ajudarà a passar un molt bon dia passant de quant en quant unes bandejetes de degustació per a fer boca (per dinar podem reservar una taula als bars i restaurants de la comarca). Sereu tots molt benvinguts!!
2ª mostra de vins
2ª MOSTRA DE VINS
20 ABRIL 2013
GALERIA FOTOS PRESENTACIÓ DE LA MARCA PER XAVIER MARISCAL
20 DESEMBRE 2012
GALERIA FOTOS 2ª MOSTRA DE VINS
20 ABRIL 2013
mariscal
UNA NOVA MARCA D'ENOLOGIA I PAISATGE
20 DESEMBRE 2012

Dintre la programació d’actes del Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, els viticultors i productors de Terres dels Alforins presenten de la mà de Javier Mariscal la nova marca de territori enològic, “Terres dels Alforins”. L’acte tindrà lloc a las 17.30 hores, en l’Aula Magna del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. En l’acte participaran els responsables de l’associació de viticultors i productors; Miquel Francés, professor de la Universitat de València; Javier Mariscal, dissenyador; i Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Igualtat. Després de la taula redona, a les 18.30 hores, hi haurà una degustació dels cellers associats sota aquesta nova marca amb acompanyament musical i gastronòmic.